Bijzondere rustdag - Reisverslag uit Telfs, Oostenrijk van Kees Schmitz - WaarBenJij.nu Bijzondere rustdag - Reisverslag uit Telfs, Oostenrijk van Kees Schmitz - WaarBenJij.nu

Bijzondere rustdag

Door: Kees

Blijf op de hoogte en volg Kees

18 Juni 2023 | Oostenrijk, Telfs

Telfs 0 km, (xx.000 stappen)

Na een heerlijk ontbijt en een wasje op m'n gemak naar het stadje gelopen. Onderweg opgeschrikt door het brandalarm dat door het dal galmde. Aan de andere kant van het dal kwam een grote zwarte rookpluim uit het bos. Is snel goedgekomen.

Vlakbij de kerk hoorde ik muziek, ik dacht uit de kerk, toch erheen gelopen. Het bleek buiten voor de kerk vandaan te komen. De Schutterij met Harmonie stond daar opgesteld. Leuk om te zien die mensen in hun klederdracht en met geweren en hakbijlen. Na paar minuten kwam er beweging in en werd de optocht door het dorp in gang gezet. Deze happening zorgde er wel voor dat er op zondagmorgen leven in de brouwerij zat en een bakkie doen is dan ook leuker.

Begin van de middag weer terug naar hotel want Eva had gevraagd of ik online kon zijn. Ik dacht dat ze gewoon even wilde spreken op vaderdag. Maar het was meer. Tot mijn grote verrassing zat niet alleen Eva aan de andere kant van de lijn maar ook de rest van mijn gezin en vriendinnen van Eva. Toen kwam het speciale en mooiste moment van de dag: Eva heeft verteld welk geslacht mijn aanstaande kleinkind gaat krijgen. Welk? Dat blijft nog geheim voor de rest van de wereld. [e-1f914]

Ik vond het heel erg leuk dat ik er zo op afstand toch bij kon zijn. Top verrassing, Eva!

De rest van de dag kon niet meer stuk. Vanavond samen met een andere Nederlandse fietser in dit hotel bij de Griek in de stad gegeten. Morgen weer op de pedalen.

• 18 Juni 2023 - 21:16

Eva:

Leuk dat je erbij kom zijn! Was een top middag!

• 18 Juni 2023 - 21:48

Marijke:

Dat was nog eens een bijzondere vaderdag voor de opa in spé!

succes weer morgen.

• 18 Juni 2023 - 21:52

Joke S:

Wow, ik word nu wel heel nieuwsgierig hoor opa Kees!

• 18 Juni 2023 - 22:12

Marian Van K:

Wat superleuk dat je zo bij dat moment kon zijn. En dat op vaderdag!

• 19 Juni 2023 - 19:56

Filip:

Schitterend om op zo'n manier toch te kunnen genieten van vaderdag.

• 20 Juni 2023 - 09:13

Marian:

Was leuk pap! En mooie toeteraars ook! :)