IJs op de tent
Door: keesiberico
Blijf op de hoogte en volg Kees
17 April 2010 | Frankrijk, Fougères
Moira, I’m sure you will love the Parc Floral de Haut Bretagne that I visited today. About 12 different types of gardens, and although it is early April a lot of plants and trees were flowering already. Beautyfull.
18 April 2010 - 05:27
Ria:
brrrrrrrr. koud hoor die tent, hier heb ik nu twee dekbedden!!!
Je buikje is nog niet minder zie ik , na aaaaaaaaaaaaaal die kilometers, zeker door die lekkere biertjes in het zonnetje....... -
19 April 2010 - 15:51
Hans &annemiek.:
hoi Kees.
Ik ben nu terug van een weekje vakantie me An en Bery.Wij hebben een week droog en mooi weer gehad. Maar de ochtende ware koud.Annemiek heeft een dag met handschoenen aan gereden.De luch hebben wij in het zonnetje genutigd.Zo te lezen heb je ook wel wat kou gehad.Ik hoop dat je nog veel mooi weer krijgt,en dat je lekker op kan schieten.Kees ik hoor nog wel van je.gr.hans en annemiek. -
19 April 2010 - 18:57
Anneke:
hallo kees.
net al je reisverslagen gelezen. Erg leuk met die foto's erbij. Krijg een beetje de kriebels, maar zou het niet allen kunnen. Nog hel veel reisplezier en weinig lekke banden.
groet anneke