Een onverwacht lange dag
Door: keesiberico
Blijf op de hoogte en volg Kees
11 April 2010 | Frankrijk, Vernon
De lunch was dit keer in de luwte van de kerk. In Chaumont-en-Vexin moest ik kiezen of ik voor Gicors of voor Magny-en-Vexin ging. Het werd de laatste, helaas want toen ik daar aankwam met 85 km in de benen bleek het enige hotel op zondag niet open! Men vertelde mij dat in Gicors hotels waren of in Vernon. Van die laatste wist dat er een hostel was, dus daar heen. Onderweg nog diverse hotels geprobeerd, maar allemaal gesloten op zondagavond. Ook een paar keer een bordje chambre d’hôte gevolgd maar die lijken gewoon verdwenen te zijn. Uiteindelijk in Vernon het hostel gevonden, behoorlijk moe maar toch enigszins voldaan omdat ik 124 km ben opgeschoten vandaag.
Wel jammer is dat ‘t museum/tuin van Monet in Giverny ging sluiten toen ik langs kwam, maar te ver terug lag om daar maandag op en neer naar toe te gaan.
12 April 2010 - 19:56
Ria:
ben je over bovenstaand weggetje gefietst? heerlijk landelijk en de heuvels zijn zo frisgroen. Net terug van Jos en Patricia, lekker gegeten! x Ria -
12 April 2010 - 19:56
Ria:
13 April 2010 - 07:50
Eva:
Nou ja, is ook wel weer avontuurlijk toch? maar 40 km extra!! oei..
ik kan me herinneren dat marian en ik dat ook hadden in Denemarken!!
Volgende zondag maar vroeg beginnen met zoeken he!!
XX eva -
13 April 2010 - 14:38
Jos Van Dijk:
Ha Kees,
We kunnen nu eindelijk je vorderingen volgen. Ik ben er wel een beetje jaloers op om zo'n mooie tocht niet te kunnen bijwonen. Maar wie weet als ik weer opgekapt ben komt dat wel nog eens. Houdt je taai en geniet er lekker van.